Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

winetable_itsabargain_brancaia_tre
Brancaia Tre 2020 Här bjuds på väldigt mycket vin för pengen i en stil som kombinerar smakdjup och koncentration med fräschör och elegans.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Toscana
NR 75501
142,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Brancaia Tre 2020

Här bjuds på väldigt mycket vin för pengen i en stil som kombinerar smakdjup och koncentration med fräschör och elegans.


Det här är ett vin jag ofta rekommenderar till polare som söker något italienska under 150-lappen. Och ja, här bjuds på väldigt mycket vin för pengen i en stil som kombinerar smakdjup och koncentration med fräschör och elegans. Okomplicerat och lättgillat, bara att korka upp och börja sippa. Gott vin till stekar på lamm, vilt och nöt.

Bjuder på väldigt mycket vin för pengen i en stil som kombinerar smakdjup och koncentration med fräschör och elegans.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Brancaia grundades 1981 av det schweiziska paret Brigitte och Bruno Widmer, i samband med att de köpte mark i närheten av byn Radda i Chianti Classicos västra delar. Ganska snart planterades vinrankor och vingården var ett faktum. Idag är vinmakaren parets dotter Barbara Widmer, som numera också driver varumärket.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning