Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Costa Azul 2018 Ekologiskt och aromatiskt mingelvin
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Spanien, Kastilien-La Mancha
215,-
13%
3000 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Costa Azul 2018

Ekologiskt och aromatiskt mingelvin


Sydost om Madrid ligger VdlT Castilla som omfattar alla distrikt i Castilla la Mancha. Vino de la Tierra (ligger VdlT) är den spanska beteckningen för bordsviner som har rätt att ange geografiskt ursprung. Costa Azul produceras av Concentrados de UVA som är en del i familjeföretaget Bodegas Lozano. Företaget grundades 1853 och drivs idag av fjärde generationen med Rosa Lozano som vinmakare. Druvorna till Costa Azul 2018 kommer från vinodlingar belägna närmare 750 meter över havet och druvorna, lika delar sauvignon blanc och moscatel, växer på kalkblandad lera. Här bjuds ett aromatiskt och friskt flirtigt vin med läskande toner av krusbär, tropisk frukt, citrus och apelsinblommor. Det här är ett lysande sällskapsvin och en minglare av rang – fint till lättare sallader och rätter av fisk och skaldjur.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.