District 7 Pinot Noir 2018 - WineTable
District 7 Pinot Noir 2018 District 7 Pinot Noir är en hållbart producerad pinot noir som ger toner av solvarma hallon, sötsyrliga körsbär och läcker kryddighet.
Produkttyp Rött vin
Land/Region USA, Kalifornien
Alkoholhalt 13,5%
Ekologiskt NEJ
Pris 139,-

District 7 Pinot Noir 2018

District 7 Pinot Noir är en hållbart producerad pinot noir som ger toner av solvarma hallon, sötsyrliga körsbär och läcker kryddighet.


I samarbete med Winemarket Nordic

Med största fokus på kvalitet och hållbarhet producerar Scheid Family Wines viner med stor charm och generöst fruktigt djup. Druvorna odlas i Central Coast och Monterey, vilket är det sjunde av Kaliforniens 17 vindistrikt. Det här är en charmerande pinot noir som ger mjuka toner av solvarma vildhallon och sötsyrliga körsbär, tillsammans med en lätt kryddighet och finstämt inslag av fat. Sunshine State på flaska som gör sig strålande till Bbq-glaserad kyckling med grillad färsk majs, gräddfil och lime. Smaklig grill!

Om producenten

Scheid Family Wines brinner för att tillverka viner av högsta möjliga kvalitet och samtidigt förvalta naturen och stötta sina medmänniskor. Egendomens toppmoderna vineri har utvecklats med hållbarhet i fokus. Hundra procent av druvresterna komposteras och ges åter till vingårdarna och vattnet från vinproduktionen renas och återanvänds. Därtill har familjen Scheid byggt ett vindkraftverk vars elproduktion räcker både till att driva vineriet och förse ytterligare 125 hushåll med el. Vingårdarna och vineriet är certifierade Certified Sustainable enligt California Sustainable Winegrowing Alliance (CSWA). En organisation som tillhandahåller tredjepartsverifiering av Kaliforniska vingårdars engagemang för hållbara vinodlingsmetoder.

Du missar väl inte dessa godingar