Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Exton Park Blanc de Noirs
Exton Park Blanc de Noirs Djup, smakrik och fyllig i stilen med gott om röda äpplen och nötter.
Produkttyp Mousserande
Land/Region Storbritannien, England
NR 95524
379,-
11,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Exton Park Blanc de Noirs

Djup, smakrik och fyllig i stilen med gott om röda äpplen och nötter.


Exton Park Blanc de Noirs är bilden av djup aromatik av röda äpplen, brioche och torkat hö. Bredaxlad mousse med driv i syran och krispig mineralitet. Sötfruktig med mogna äpplen och bakad citrusfrukt i en generös längd.

Ambitiöst av Malcolm Isaac som satt målet att göra ”British fizz” rumsrent och exklusivt i alla världens hörn. Han lyckas synnerligen med sina viner och det är många fler i hans bakvatten, framtiden för UK är här.

Bredaxlad mousse med driv i syran och krispig mineralitet.

Exton Parks filosofi är att göra smakrika och seriösa blends på hela sitt artilleri av reservvin – i det här fallet 28 olika reservviner. Djup, smakrik och fyllig i stilen med gott om röda äpplen och nötter.

Se när Wine Table testar vinet: här

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Exton Park Vineyard ligger i brittiska Hampshire, närmare bestämt i nationalparken South Downs utanför Winchester. Egendomens vinrankor planterades 2003 och idag omfattar ägorna 24 hektar med de tre klassiska druvsorterna pinot noir, chardonnay och pinot meunier. Chefsvinmakare är Corinne Seely.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning