Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Wine Table Gustave Lorentz Gewurztraminer
En smakexplosion av saftiga gula päron, rosenblad, litchi, honung och mandarin Gustave Lorentz Gewurztraminer Réserve 2021
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 5244
115,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

En smakexplosion av saftiga gula päron, rosenblad, litchi, honung och mandarin

Gustave Lorentz Gewurztraminer Réserve 2021


Gustave Lorentz Gewurztraminer Réserve 2021, ett vin på druvan Gewurztraminer från vackra Alsace. En blommig och fruktgenerös doft med en smakexplosion av saftiga gula päron, rosenblad, litchi, honung och mandarin. Nyanserad smak och toner av lite kryddighet.

”Ett vin som inte skäms för sig och smaklökarna får sig en rejäl svängom på tungan”

Para ihop med den klassiska rätten Tarte Flambée från Alsace. Det finns en del restsocker vilket gör vinet perfekt till en bit lagrad Münsterost med kumminfrön. Himmelskt om vi får säga det själva!

Detta vin skäms inte för sig och smaklökarna får sig en rejäl svängom på tungan. Ett fynd i Systembolagets fasta sortiment, en ”Grab a Bottle” helt enkelt!

Se när Wine Table’s redaktion testar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Gustave Lorentz är ett familjeägt företag som bildades 1836. Idag äger vinproducenten 32 hektar vinodlingar, där 13 odlingar är klassade som grand cru. Druvorna till vinet köptes av kontrakterade odlare från trakterna kring Bergheim och Rorschwihr i Alsace.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.