Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

JOSEPH CARTRON CRÈME DE CASSIS DE BOURGOGNE CARTRON
Produkttyp Likör
Land/Region FRANKRIKE, BOURGOGNE
169,-
15%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

JOSEPH CARTRON CRÈME DE CASSIS DE BOURGOGNE

CARTRON


Finns det något flirtigare än en god likör om den är tillverkad med en stor portion färska bär och omtanke? Utifrån sitt säte i Nuits-Saint-Georges i Bourgogne har företaget Joseph Cartron gjort sig vida kända för att ha utvecklat en mängd högkvalitativa frukt- och bärlikörer. Husets idé bygger på hög koncentration av färska bär och frukter och att utesluta essenser.

Joseph Cartrons familjeföretag har utvecklat fruktkonjak och fruktlikör sedan 1882. En av hemligheterna bakom framgången är att de väljer frukt och bärsorter utifrån Bourgognes terroir i syfte att lyfta stor aromatik och personlighet och säkerställa likörer av absolut högsta kvalitet.

Joseph Cartron Crème de Cassis de Bourgogne är fyllig och balanserad med nyanserad, djup svartvinbärston och en krämighet som gör sig utmärkt i cocktails och läskande drinkar.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning