Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

lammerschoek
Lammerschoek Mysteries Chenin Blanc 2019 Lammerschoek Winery
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Swartland
NR 91272
189,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Lammerschoek Mysteries Chenin Blanc 2019

Lammerschoek Winery


Bortsett från Frankrike är Sydafrika ett av de mest kända och väletablerade länderna när de handlar om högkvalitativ chenin blanc, vilket det här vinet är ett mycket bra exempel på. Lammerschoek Mysteries Chenin Blanc 2019 är både fylligt med toner av gula plommon, persika och bivax, och samtidigt friskt och piggt med gott om färsk citrus. Vinet produceras i Swartland, en region som de senaste åren räknats som ett av de trendigare områdena i landet.

Visste du förresten att Sydafrika har världens största odlingsareal vad gäller chenin blanc, ungefär dubbelt så mycket som i Frankrike?

Om producenten
Lammerschoek Winery har anor som sträcker sig ända tillbaka till 1700-talet. Idag ägs firman av det tyska paret Andreas och Sonja Bold, och egendomen omfattar totalt 180 hektar vinmark.

Vi har provat det här vinet i en provning!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.