Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Lammershoek White Mysteries 2019 Spännande blend av chenin blanc, viognier, chardonnay, marsanne och harslevelu som bjuder en sällsamt komplex karaktär med soldränkt frukt, hög syra och stråk av sinnlig parfym. Lika blommig och drömmig som etiketten avslöjar.
Passar till
buffémat.svgFläskFågelGrönsaker
Produkttyp Rött vin
Land/Region Argentina, Cuyo
152,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Lammershoek White Mysteries 2019

Spännande blend av chenin blanc, viognier, chardonnay, marsanne och harslevelu som bjuder en sällsamt komplex karaktär med soldränkt frukt, hög syra och stråk av sinnlig parfym. Lika blommig och drömmig som etiketten avslöjar.


Komponerad av en omtyckt blend av de franska druvorna chenin blanc, viognier, chardonnay, marsanne och den ungerska druvan harslevelü som alla odlas på en jordmån av granit, sand och lera. Lagrat nio månader på franska ekfat.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Lammershoek Winery är en del av ett projekt, Old Vine Project för tradition och miljö. Många av vinerna är ursprungscertifierade med ’Heritage Vineyards’ och betecknade ’Old Bush Vine Vineyards of Lammershoek’, varav några vinstockar är gamla från 1966. Druvorna odlas främst i enligt det gamla bush vine sättet där druvorna växer utan uppbindning i små buskar och druvorna som man odlar på Lammershoek Winery är chenin blanc, chardonnay, viognier och den gamla ungerska druvan hárslevelü samt marsanne och de röda druvorna syrah, carignan, grenache, mourvèdre, pinotage och tinta barocca. Gården Lammershoek Winery är på 180 hektar med odlingar på mellan 80 – 300 m över havet med anor från 1700-talet. Idag ägs och drivs gården av Andreas Abold med fru Sonja där de i relativt liten skala producerar viner på ett hållbart och jordnära sätt och med stort miljötänk. Den schweiziske affärsmannen Fedor Radmann, som sedan länge varit familjens gode vän är delägare. Tidigare var även Franz Beckenbauer delägare i gården men som av privata åtaganden det senaste året fått kliva undan. Flaggskeppsvinet, Libero nr 5, har fått det sportiga namnet efter den kände, tyske fotbollsspelaren.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.