Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Nyetimber Blanc de Blancs 2014
Nyetimber Blanc de Blancs 2014 British Fizz när det är som allra bäst!
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: SällskapsdryckSmakikon för drycken: apertiff.svgSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Rött vin
Land/Region Österrike
NR 90044
199,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Nyetimber Blanc de Blancs 2014

British Fizz när det är som allra bäst!


Nyetimber Blanc de Blancs 2014 levererar aromatiska äppletoner, röda mogna äpplen, gula kex, vegetativa noter. Hög kvalitet i vinbyggeriet med maxad syra, frisk mousse, mineraliskt och saltstänkt med tydliga noterbara toner av både jord och druva. Ordentlig längd med ett fint avslut. Nyetimber Blanc de Blancs 2014 är British Fizz när det är som allra bäst.

Här händer det grejer! Vilken balans, vilket smakdjup! Rejält citrussyrlig och med en mineralisk känsla – som blöt sten eller krita – men också med mogna gula äpplen och en antydan till färska hasselnötter.

Se när Wine Table provar vinet: Här

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Engelskt mousserande vin har framtiden för sig, på gott och ont. Här spelar klimatfrågan spelar in. För varje säsong märks en utveckling åt det varmare hållet, menar vinbönderna. Nyetimber är producenten som har banat väg för vinerna och utvecklingen, med rankor som planterades redan 1988 på egendomen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.