Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Riesling Returns
Riesling Returns The Grape Collective 2020 En krispig ekologisk riesling från tyska Rheingau – perfekt till färska skaldjur eller asiatiska rätter med hetta.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Rheingau
NR 72859
129,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Riesling Returns The Grape Collective 2020

En krispig ekologisk riesling från tyska Rheingau – perfekt till färska skaldjur eller asiatiska rätter med hetta.


Ett vin som verkligen visar att riesling kan leverera snyggt även i lite enklare instegs-utförande. Okomplicerat och lättsamt men med fin balans. Perfekt att korka upp till sushi eller asiatiska rätter som inte är allt för heta.

Druvorna till vinet skördas i början av september och pressas varmsamt innan juicen får jäsa på temperaturkontrollerade ståltankar – för att bevara fruktigheten och fräschören. Vinet vilar på sin jästfällning i tre månader och det är då smakdjupet och komplexiteten utvecklas, innan blend och buteljering. 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Detta ekologiska vin är resultatet av ett samarbete mellan producenten Weingut Mehrlein och svenska företaget Spring Wine & Spirits.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning