Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Wine Table Vranec Luda Mara Nordmakedonien
Vranec Luda Mara Prisvärt och mörkbärigt rödvin till charkkvällen
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Nordmakedonien
NR 93865
129,-
15%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Vranec Luda Mara

Prisvärt och mörkbärigt rödvin till charkkvällen


Vranec Luda Mara bjuder oss på en djup Bordeaux-flirtig nos av svartvinbär, plommon, blåbär och cederträ. Smaken fyllig och stor med frisk syra och läskande karaktär som har attributen av ett stort vin. Balans mellan syra och mörk fruktighet där snygg fathantering är nyckeln ger vinet en skön vitalitet. Koncentrerat mörkbärig nos, inslag av ceder och läder. Stram tät, med stabil tanningrund och frisk fruktighet.

”En mini-bordeaux med lokal och egen karaktär och definitivt en bargain -prisvärt är bara förnamnet!” –Pär Strömberg

Servera gärna Vranec Luda Mara till en charkbricka, mjuka ostar eller till rätter som nöt- och lammkött. Se Wine Tables recept på ljuvligt lammlägg med salvia.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Tikveš Winery är grundat 1885 i vinregionen Tikveš, som producenten även är uppkallad efter. En region med månghundraårig vinframställningstradition och fantastiska naturförhållanden. Tikveš Winery har vunnit flera internationella utmärkelser och producerar viner inom flera kategorier för att passa alla möjliga tillfällen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.