Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Zensa Nero D’Avola 2018 Orion Wines
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Sicilien
89,-
13,5%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Zensa Nero D’Avola 2018

Orion Wines


Genom att förena tradition, innovation och passion arbetar Orion Wines med att noggrant och medvetet skapa moderna och goda viner till slagkraftiga priser. Vinföretaget grundades av vännerna Alessandro Michelon och Luca Pomaro, båda med gedigen erfarenhet som vinmakare över hela Italien och kunskap om varje regions personlighet och potential.

Vinet Zensa Nero D’Avola tillverkas på ekologiskt odlad Nero D’Avola som skördas från 25 till 30 år gamla vinrankor. Femton procent av vinet lagras under åtta månader på två år gamla amerikanska ekfat och resterande vin mognar på ståltank. Resultatet är generös frukt och insmickrande krydda som bjuder toner av solvarma skogsbär, svartpeppar och fat. Zensa Nero D’Avola är särskilt matvänligt. Korka upp till såväl ostar och charkuterier som till grillad fisk och grillat kött med smakrika tillbehör. Servera gärna en aning svalt och slå upp i karaff för en lätt luftning.

I samarbete med WineWorld

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning