Det vita guldet - WineTable

I glaset

Sauvignon Bordeaux 2017

Läs mer

Det vita guldet

Med en nyanserad, aromatisk Sauvignon Blanc i glaset (nr 4184 & 99 kr) dukar vi fram säsongens syrliga getostar (i samarbete med The Wineagency).|Med en nyanserad, aromatisk Sauvignon Blanc i glaset (nr 4184 & 99 kr) dukar vi fram säsongens syrliga getostar (i samarbete med The Wineagency).


I glaset

Sauvignon Bordeaux 2017

Läs mer

I samarbete med The Wineagency

Med en nyanserad, aromatisk Sauvignon Blanc i glaset (nr 4184 & 99 kr) dukar vi fram säsongens syrliga getostar och serverar med vår goda citronhonung och frasig salvia. Recepten hittar du här nedan. Bon Appétit!

Ingridienser

Citronhonung

5 msk Flytande honung
1 st citron
10 st rosépepparkorn

Frasig salvia & timjan

20 st salviablad
½ st timjan kruka
2 msk matolja

Gör såhär:

  • 1. Värm oljan i en stekpanna
  • 2. Plocka salviablad och stek dem på medeltemperatur tills de är frasiga.
  • 3. Lägg över salvian på hushållspapper så att överflödig olja får rinna av.
  • 4. Repetera samma sak med nyklippt timjan.
  • 5. Riv sedan skalet på citronen tunt på ett rivjärn.
  • 6. Krossa rosepepparkornen.
  • 7. Blanda citronskal och rosépeppar med honungen och häll över i en vacker skål.
  • 8. Lägg upp de frasiga örterna och getostar på en bricka. Kanske också ett gott knäckebröd därtill? Servera sedan vinet och njut.
Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.