Jessica Saurwein fokuserar på sina två favoritdruvor
Jessica Saurwein gör fantastiska viner i svala Walker Bay. Wine Tables Richard Sigray har intervjuat den hypade vinmakaren från Sydafrika.
När blev jag på allvar biten av vin? Det var nog första gången jag provade Domaine Labet från Jura. Eller var det Matassa från Roussillon? Oavsett, så fortsätter jag jaga de där aha-upplevelserna som vänder upp och ner på allt det du trodde dig veta om vin. Och söker efter historien och personerna bakom vinet. Bra berättelser brukar betyda bra viner. Eller tvärtom. Vill också emellanåt föra in en gnutta humor i texterna. Skadar inte i den ibland väl gravallvarliga vinvärlden.
Jessica Saurwein gör fantastiska viner i svala Walker Bay. Wine Tables Richard Sigray har intervjuat den hypade vinmakaren från Sydafrika.
Richard Sigray har spanat på aligoté, den mest trendande druvan i Bourgogne, en druvan som i området annars lever i skuggan av stjärnorna chardonnay och pinot noir.
Richard Sigray har provat exklusiva Cadierbarens nya cocktailmeny och belyser det svenska hantverket i möte med internationella komponenter under namnet A tribute to Swedish Nature.