En midsommardröm genom två ljuvliga munsbitar
Vi älskar färskpotatis! Njuter den såväl nykokt som med en havssalt twist. Här tillsammans med matjessill och kallrökt lax. Missa inte midsommaraftonens två måsten till munsbitar.
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Är du över 25 år?
Vinälskande, odlande kock med en bakgrund hos ett gäng goda krogar innanför rocken. Min karriär tog fart genom matlagningstävlingar men de senaste tio åren har jag bland annat arbetat som köksmästare på Esperanto och Ekstedt i Stockholm. Jag gillar att laga tillgänglig, härlig, vinvänlig mat med fokus på riktigt bra, närodlade råvaror – gärna från egen trädgård.
Vi älskar färskpotatis! Njuter den såväl nykokt som med en havssalt twist. Här tillsammans med matjessill och kallrökt lax. Missa inte midsommaraftonens två måsten till munsbitar.
Hetta upp hjärtmusslor och slunga i vitlök, koriander, vitt vin och lime. Veckans recept tar oss till havet och matchas vackert med vår liveprovning: expedition Portugal, som tar oss genom grönskande dalar, bergsområden och varma slättlandskap. Varsågoda att följa med och smaklig spis!
Är du sugen på världens godaste baconkakor med parmesan? Eller en kronärtkocksdipp att servera till såväl salta chips som till krispiga grönsaker? Här är två lätta recept som gör sig ljuvligt till goda bubblor.