Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Vi är Wine Table – Sveriges digitala vinmagasin. Vi älskar den goda måltiden.  Det sociala, det goda och det personliga. Hos oss får dryckerna alltid stå på det dukade bordets mitt – alltid med målet att det ska drickas mindre, men bättre.

Vi samlas runt klirrande glas och öppnade flaskor för att inspirera, dela med oss av tips och berätta spännande historier från vinvärlden. Vi är en grupp hängivna vinskribenter och sommelierer som genom språk, foto, matlagning, konstnärlighet och glimten i ögat vill bjuda in dig till dryckernas bedårande värld – med ett språk som välkomnar alla. Här kan du hitta nya favoritviner, grabba den godaste ölen och blanda den smarrigaste fredagsdrinken. Dryckerna på Wine Table är personligt sovrade och allt som tipsas om har våra skribenter själva provat och valt ut.

Wine Table finns framför allt som webbsida och i sociala medier, men vi kommer också ut med ett tryckt magasin en gång i kvartalet. Dessutom går vi även ut med vårt nyhetsbrev där vi bjuder på goda vintips, recept och goda råd kring drycker, krogliv och vinglädje.

VÄlkommen till borDs!

Vännerna på Wine Table