Annonsering och samarbeten

Vill du synas genom WineTable är det viktigt för oss att lyfta in dig i vår miljö. Utifrån ert ändamål, goda värderingar och vår publik formar vi inspirerande, exklusivt och relevant material som når ut till rätt målgrupp. Vi arbetar ärligt och transparent. Ett framgångsrikt samarbete är av allra största vikt för oss, därför bygger vi våra offerter utifrån antalet aktiva klick på en annons.

Storytelning och content marketing:

Genom dedikerade skribenter och fotografer skräddarsyr vi inspirerande texter, recept och foton utifrån er produkt och målgrupp. Vi arbetar med såväl rörligt material som stillbilder, allt utifrån ditt önskemål. Det är av största vikt för oss att den historia vi berättar är lika sanningsenlig som kreativ.

Målgrupp:

Vi fördjupar oss ständigt kring vilka artiklar/recept som väcker störst läslust och utgår från två huvudsakliga målgrupper:

Allmän målgrupp:

Här når vi personer som visar ett generellt intresse för vin – de tycker om att dricka gott vin och låter sig gärna inspireras av vänner och bekanta. Detta rör som om ungefär 400 000 personer i Sverige.

Särskild målgrupp:

I denna del av målgruppen finns de riktigt vinintresserade; de uppskattar vinprovningar och är aktiva kring information om vin. Här finns målgrupper som arbetar med vin och målgrupper som har goda vinkunskaper på hobbynivå. Dessa personer är aktiva i form av feedback både på sociala medier och via mail. Det rör sig om cirka 45 000 personer i Sverige.

All annonsering genom oss når ut i sociala medier, där vi når målgruppen genom eget framtagna algoritmer.

För mer information och offertförfrågan maila jenny@winetable.se

Tidigare samarbeten

Rotari Brut Riserva Magnum 2015 – storstilad bubblare poppar vintern

När mörkret svept in över frostnupna grenar och gatlyktorna vackert lyser upp din väg – då myser vi in oss bland tända ljus, vänner, godsaker och ljuvliga bubblor. Här bjuder vi tre enkla men lyxiga tilltugg att matcha med Rotari Brut Riserva Magnum 2015, nr 7567, 239 kr (I samarbete med The Wineagency).
Läs mer

Dooleys med brownie & lyxig chokladkräm

Här bjuder vi receptet på en ljuvligt chokladsöt och seg kaka med den lyxigaste av chokladkrämer (I samarbete med We & Wine).
Läs mer

AGRAMONT GRACIANO - EN AV HÖSTENS GODASTE NYHETER

Har du provat 100 % Graciano någon gång? Agramont Graciano 2017 ( nr 2777, 99 kr) bjuder lingon och blåbär tillsammans med ceder och färsk salvia. Ett personligt vin som passar såväl svampmackan som den värmande grytan. (I samarbete med New Frontier Wines)
Läs mer

Costa Azul 2018 – ekologiskt mingelvin till pincho med salmalax och örtig färskost

Låt hösten blåsa upp till fest och satsa på ett tilltugg lika lyxigt som lättfixat. Vår pincho med lax, örter och färskost kan njutas på stående fot och passar fint till friskt fruktiga Costa Azul 2018 (nr 6588, 199 kr). Receptet och mer om minglaren hittar du här. (I samarbete med Quaffable Wines).
Läs mer

Ekologisk pärla från vindrömmarnas stad

Hos Weingut Zahel växer sex olika druvor i vingårdarna, mångfalden underlättar den ekologiska odlingen och ger ett komplext och personligt uttryck. Här skördas allt samtidigt, några druvor väldigt mogna – andra mindre. Wiener Gemischter Satz Mauer 2018 (nr 2515, 119 kr) bjuder toner av tropisk frukt, elegant örtighet och piggt jasminblomster ( I samarbete med Quaffable Wines).
Läs mer

Läcker Pinot Noir till höstlig jordärtkockssoppa

Doften av höst sprider sig i köket. Mulligt, mjukt och smakrikt. Vi har lagat en len jordärtkockssoppa som serveras med nybakat bröd och Punt Road Pinot Noir (nr 2955, 149 kr) vars mjuka fruktighet bjuder rika toner av bland annat skogsbär, salvia och viol (I samarbete med Quaffable Wines).
Läs mer

Entrecôte & syrlig senapsvinaigrette

Med Mas Janeil Le Petit Pas 2018 (nr 79687 och 105 kr) i glasen lagar vi en härlig sydfransk helgmiddag (I samarbete med The Wineagency).
Läs mer

Eriksberg Juvelpilsner till frasiga rårakor med tre ljuvliga tillbehör

Det välgjorda och okonstlade står ofta för den godaste av historier. Och vem faller inte för en svensk klassiker när den är som bäst? Med förstklassig juvelpilsner (Eriksberg Juvelpilsner, nr 1576, 10:90 kr) i glasen får gyllenbruna rårakor möta de tre fina tillbehör. En svårslagen kombination av två goda historier (I samarbete med Eriksberg).
Läs mer

Ekologiskt rosa sensommarfynd & salta västerbottenkakor

Två goda festfixare; recept på salta västerbottenkakor och ett av de mest prisvärda rosévinerna just nu (I samarbete med Quaffable Wines)
Läs mer

HAVSSALTA TILLTUGG OCH LÄSKANDE LUPI REALI

Friska Lupi Reali Trebbiano d'Abruzzo Organico (nr 2252 & 199 kr /BiB) matchas med festernas godaste tilltugg (I samarbete med The Wineagency).
Läs mer

SOMMARENS FEM HETASTE GRILLTIPS

Vi har korkat upp ekologiska Vivir Sin Dormir (nr 2559, 99 kr) och kokat ihop fem fina råd som förgyller grillen (I samarbete med Quaffable Wines)
Läs mer

ÖRTER, SMÖR, RÖDVIN - GODAST TILL GRILLEN!

Ekologiska Zensa Nero D’Avola (nr 71786, 89 kr) leder vägen till tre goda såser som passar fint till såväl grillad fisk som kött och säsongens gröna ( I samarbete med WineWorld)
Läs mer

SOMMARFESTENS GODASTE TILLTUGG

Med rosa bubblor på vinbordets mitt lagar vi tre försvinnande goda munsbitar. Inspireras och njut! ( Samarbete med The Wineagency )
Läs mer

BUBBLANDE INSPIRATION TILL SOMMARFESTERNA

Nu är de ljusa festernas tid. Därför har vi samlat ihop tio fina festhöjare här nedan. Njut i nuet och trevlig sommar! (Samarbete med The Wineagency)
Läs mer

FOR THE LOVE OF PINOT NOIR

Tre goda anledningar att dricka välgjord Pinot Noir i sommar (I samarbete med Quaffable Wines).
Läs mer

BUBBLIGT, BLOMMIGT OCH LJUVLIGT TILL SUSHI!

Sandara Chardonnay & Sake Sparkling, nr 73959, 89:50 (375ml) är en pärlande nyhet som förenar det godaste av två världar (I samarbete med We & Wine).
Läs mer

DET GODA BORDET OCH FRUKTIG CHIANTI

Ingen italiensk måltid är fulländad utan det goda glaset rött. Chianti del Barone Ricasoli bjuder nyanserad frukt och läcker kryddighet (I samarbete med WineWorld)
Läs mer

SÄTT FÄRG PÅ HELGEN MED BUBBLANDE CRÈME DE CASSIS

KIR ROYAL MED TWIST – vad är egentligen godare än en kall, lätt bubblande cocktail där läskande frukt får visa vägen? (I samarbete med We & Wine)
Läs mer

Picknick i Savignon blanc - land!

I vinets värld har maj och Sauvignon Blanc många gemensamma nämnare.. Följ med ut på picknick och ta del av våra godaste råd (samarbete med We & Wine).
Läs mer

Senaste artiklarna

Beaujolais Nouveau 2019 - Il est arrivé!

En minut över tolv, torsdagen den 21:a november, öppnas lyckans dörrar för alla Beaujolais-fantaster. "Il est arrivé!" ropar fransmännen och årets upplaga av Beaujolais Nouveau släpps lös på gator och torg. Maja Berthas skriver om årets nyaste vin och vart du kan fylla glasen med det.

VINTIPSET

Varje vecka ger Dan Lepp ett vintips som speglar hantverksmässigt, småskaligt och kvalitativt vin tillverkat i samklang med naturen. Varsågoda!

ÖLK:arlek - FRÅN SVENSK HUMLE TILL EN TOUCH AV DUMLE

Syrligt, humligt och svenskt – på fredag väntar ett kanonsläpp för den öltörstige. Sanna Lindberg har plockat fram fem finköp.

DET BLÅSER UPP TILL NYHETER DEN 8 NOVEMBER

Med stor ödmjukhet inför personerna bakom vinet och dess hantverk har Pär Strömberg plockat fram såväl hipstermosel och en udda fågel som wow-vin och storstilad barolo.

Novemberöl – ladda lokalt!

Ölnyheter – Den första vardagen i månaden fylls Systembolagets lokala sortiment med hantverksöl. Sanna Lindberg listar åtta öl att lägga vantarna på.

”Först blev jag enormt förnärmad att han serverade mig skit”

Pär Strömberg pratar konst, historia, nytt album och naket vin med Kristian Espedahl. Han kallar sig Gaahl, känd som tidigare frontman i det norska bandet Gorgoroth.

VINTIPSET

Varje vecka ger Dan Lepp ett vintips som speglar hantverksmässigt, småskaligt och kvalitativt vin tillverkat i samklang med naturen. Varsågoda!

EN HALV FLASKA I FICKAN

Fyrtiotalister och viner som smakar som antiken. När dagar inte blir som man tänkt och du ändå får avsluta dem med en perfekt tempererad skvätt korallrött vin. Karin Faxén Sporrong skriver om vardagen och vinet.

Svensk Ölfest!

I helgen tar vi tempen på det svenska ölet! Äntligen är det premiär för den första helt svenska ölfestivalen. På lördag samlas hundra hantverksbryggerier i Slagthuset i Malmö.

VINTIPSET

Varje vecka ger Dan Lepp ett vintips som speglar hantverksmässigt, småskaligt och kvalitativt vin tillverkat i samklang med naturen. Varsågoda!