
Klassiska köttbullar
Svensk klassiker som aldrig förlorar sin charm är de hemgjorda köttbullarna. En älskad del av det svenska köket och passar lika bra till middag som till aptitretare.
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Är du över 25 år?
Svensk klassiker som aldrig förlorar sin charm är de hemgjorda köttbullarna. En älskad del av det svenska köket och passar lika bra till middag som till aptitretare.
Läckert len och krämig bearnaisesås med klassiska smaker av lök, persilja och dragon. Inget slår hemmagjord bea!
Fisksoppa är alltid en fröjd för smaklökarna och dessutom en fantastisk bra bjudrätt eftersom det är lätt att förbereda inför att gästerna kommer. Här bjuder vi på ett smarrigt saffransrecept med en apelsinaïoli.
En försvenskad variant av pestopasta, kan man säga - entrecôte med basilikapotatis. Ingen sås behövs men lite pressad citron på köttet friskar utan tvekan upp.
Beskrivning
Cava Blanc de Noirs 1+1=3 Reserva Familia, är cava gjord på hundra procent pinot noir och här på generöst med röda äpplen, ljus nougat, nektarin, mariekex och färsk citrus. Ett mousserande med lite fyllighet och framfusighet i frukten.
”Ambitiöst och seriöst för blygsam prislapp.”–Andreas Grube.
En version av Sydafrikanska grillade smörgåsar som är serverade i slutet av en traditionell braai (grillfest).
Kantarelltoast är en riktig klassiker på sensommaren och hösten. Här hittar du en krämig svampröra med kantareller, lök, grädde och curry som toppas med inget mindre än räkor. Mums!
Den svenska klassikern som dukas fram under jul, påsk, midsommar, kräftskiva och andra tillställningar - Västerbottensostpaj. Se Wine Tables recept på den krämiga pajen här!