Grab a Bottle – tre rosa bubblare
Från champagne frisk som en dag, till solnedgångsrosa bubblor från norra Italien. Veckans Grab a Bottle är frisk, rosabubblande och svårslaget läcker!
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Från champagne frisk som en dag, till solnedgångsrosa bubblor från norra Italien. Veckans Grab a Bottle är frisk, rosabubblande och svårslaget läcker!
Finlemmad kanonchampagne, krämigt vitt från Bourgogne, skalbeskt från Georgien och personlig sangiovese från Toscana. April månads andra exklusiva släpp bjuder på såväl klunkiga viner att dricka nu som klassiker att lagra.
Ädla bubblor som tar oss igenom välkända vingårdar, vindlande vinkällare, en kärnfull historia och möten med några av världens mest kända namn inom champagne. Onlinekursen Champagne MOOC ger dig den genuina möjligheten att berika dina kunskaper inom ett av världens mest kända vinområden.
Gin & tonic. Så läskande, så enkel, så mångfacetterad – och så god. Klart att vi vill skåla i en G&T! Här väljer Andreas Grube ut sju ginfavoriter i Systembolagets fasta sortiment.
Bodegas Artadi kan lugnt räknas som ett av de mest ikoniska vinerierna i Rioja av idag. Dels på grund av de kultförklarade vinerna i sig, dels på grund av att huset 2015 valde att gå sin egen väg och lämna appellationen Rioja.
Vill du unna dig något riktigt gott? Här bjuder vi receptet på havskräftor som gratinerats gyllene och därefter toppats med forellrom som fått sig en kyss av rosébubbel.
Läskande sommarpang, bjussiga rosendofter, skogsmylla och vulkanos. Aprils första tillfälliga parti bjuder såväl energidriven rosenflirtig frukt och årets grillpang som vinösa superkändisar.
Blomstrande sancerre, picknicksugen vit bourgogne och ett trädgårdsvin från Bordeaux. Veckans laddning Grab a Bottle bjuder vita franska klassiker.
April och närmare 160 olika öl är på väg att landa på hyllorna från våra svenska bryggerier. Det är humligt, det är friskt, det är lätt och fruktigt – det är vår! Här har jag valt ut sex favoriter som gör sig extra bra tillsammans med solens första vårstrålar.
Vi dukar fram klassiska vita fransoser och njuter tillsammans med tre lika goda som lättlagade tilltugg. Bon Appétit!