Artiklar arkiv - WineTable

Grab a Bottle – från vårkänslor till snöyra

En liten kvittrande försmak på våren var här och vände till förmån för ett mulligt snöväder. Men snön till trots – ljuset smyger sig allt närmare. Att dagarna känns lättare firar vi med krispigt fläktande syror och en salig blandning mörka bär.

Cabernet sauvignon – vinvärldens röda gigant

Elegant, smakrik, stöddig, kryddig, förförisk och ståtlig. Cabernet sauvignon kommer i många skepnader och återfinns i mängder av älskade rödviner världen över. Här får du lära dig mer om denna ikoniska druva – som också är den mest odlade röda druvan i världen.

Annons

Château Bonnet Blanc 2020, nr 4151, 95 kr

Vad sägs om en sydfransk afton – en mustig Bouillabaisse med vitt vin, tomat, fänkål och vitlök? I glaset ett guldkorn till vit bordeaux som tillgängligt och uttrycksfullt förenar klassisk känsla med modern energi. Sauvignon blanc tillsammans med en dryg femtedel sémillon bjuder elegant, nyanserad frukt, vacker aromatik och krispig syra. Sedan årgång 2020 pryds Château Bonnet av nydesignad etikett – i en stil mer knivskarp än någonsin. Här förenas de smakfulla traditionerna med passionerat nyskapande!

Vin i Naturen

Vin på termos? Snön är tillbaka och det firas med en rödpirrig, lätt kanelkryddig amigo iklädd ett naturnära husmorstips. Följ med ut i naturen!

Grab a Bottle – viner för hemmets lugna vrå

Kung vinter har anlänt och det med besked. Krispigt kallt och kanske härligare än någonsin att få mysa in sig i köket tillsammans för att förbereda långa goda middagar. Här listar vi tre läckra viner, lika matvänliga som lätta att tycka om.

Nio fynd för januari - It's a Bargain!

Det blåser hårt, det blåser kallt...* men visst bjuder januari på en hel drös av ljusglimtar, därtill snöfall så gnistrande vitt och vackert. För att matcha månadens återhållsamhet bjuder vi på nio viner vars kvalitet smäller högre än priset. Varsågoda!

Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.