Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Grab a Bottle

Vad bjuds ikväll? Angeläget sicksackar du mellan packade vinhyllor. Dina annars så planerade vininköp känns just nu allt annat än planerade. Men – i samma sekund som fredagseftermiddagens hungriga helgkänslor slår till sveper det in tre goda vintips från Wine Table. Välgjorda buteljer att plocka direkt från hyllan.

För att bjuda våra läsare på de allra bästa köpen, provar vi så gott som allt i Systembolagets sortiment. Grab a Bottle står för de viner som i största möjliga mån finns där du är. Kort sagt – de godaste vinerna att grabba i sista minuten.

Annons

Anima Chenin Blanc 2018

Land:

Sydafrika, Western Cape

Pris:

179 ,-

Alkoholhalt:

13.5%

Sockerhalt:

<3 g/l

Volym:

750 ml

Ett charmigt fruktigt vin med härlig munkänsla och smaker av honungsmelon, ananas, persika, krusbär och citruszest. Fin skjuts i syran och i eftersmaken växer det fram aptitretande mineraliska nyanser. Vinet har också en härlig nötighet i smaken tack vare viss mognad. Anima Chenin Blanc kan med fördel drickas helt på egen hand och vill du ha ackompanjemang av mat är valmöjligheterna många: allt från lax och andra feta fiskar till kyckling eller fläskfilé passar perfekt. Eller varför inte bara en enkel sallad.

Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.