Grab a Bottle

Vad bjuds ikväll? Angeläget sicksackar du mellan packade vinhyllor. Dina annars så planerade vininköp känns just nu allt annat än planerade. Men – i samma sekund som fredagseftermiddagens hungriga helgkänslor slår till sveper det in tre goda vintips från Wine Table. Välgjorda buteljer att plocka direkt från hyllan.

För att bjuda våra läsare på de allra bästa köpen, provar vi så gott som allt i Systembolagets sortiment. Grab a Bottle står för de viner som i största möjliga mån finns där du är. Kort sagt – de godaste vinerna att grabba i sista minuten.

Annons

District7
Produkt

District 7 Pinot Noir 2018

Land

USA, Kalifornien, Central Coast, Monterey

Pris

139 ,-

Med största fokus på kvalitet och hållbarhet producerar Scheid Family Wines viner med stor charm och generöst fruktigt djup. Druvorna odlas i Central Coast och Monterey, vilket är det sjunde av Kaliforniens 17 vindistrikt. Det här är en charmerande pinot noir som ger mjuka toner av solvarma vildhallon och sötsyrliga körsbär tillsammans med en lätt kryddighet och finstämt inslag av fat. Sunshine State på flaska som gör sig strålande till Bbq-glaserad kyckling med grillad färsk majs, gräddfil och lime.

Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.