Grab a Bottle - WineTable

Grab a Bottle

Vad bjuds ikväll? Angeläget sicksackar du mellan packade vinhyllor. Dina annars så planerade vininköp känns just nu allt annat än planerade. Men – i samma sekund som fredagseftermiddagens hungriga helgkänslor slår till sveper det in tre goda vintips från Wine Table. Välgjorda buteljer att plocka direkt från hyllan.

För att bjuda våra läsare på de allra bästa köpen, provar vi så gott som allt i Systembolagets sortiment. Grab a Bottle står för de viner som i största möjliga mån finns där du är. Kort sagt – de godaste vinerna att grabba i sista minuten.

Annons

champagne-winetable-vintips
Produkt

Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

Land

Frankrike, Champagne

Pris

699 ,-

Rikt, nyanserat och karaktärsfullt! Cuvée Rosé är en ikonisk roséchampagne. De lanserades 1968 och var för tiden ett modigt och kreativt initiativ av det berömda champagnehuset Laurent – Perrier. En föregångare för skaljäst roséchampagne och även idag känd som en av de främsta. Pinot noir från berömda lägen i Montagne de Reims ger ett läckert vin med toner av sommarbär, läskande mineraltoner och frisk grapefrukt. En sofistikerad stjärna att njuta till kokta havskräftor med citronaioli och rostat bröd.

Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.