
Champagne Deutz i Aÿ – Tradition, terroir och passion i varje flaska
Wine Tables Pär Strömberg har besökt Champagne Deutz i Aÿ och pratat med källarmästaren Caroline Latrive om vikten av husstil, vinifiering, druvor och terroir i Champagne.
Wine Tables Pär Strömberg har besökt Champagne Deutz i Aÿ och pratat med källarmästaren Caroline Latrive om vikten av husstil, vinifiering, druvor och terroir i Champagne.
Jason Groebe och framtidens naturvin i Rheinhessen. Pär Strömberg har träffat en ung pionjär i ett traditionellt vinland.
Maja Berthas samtalar om regenerativ odling och hållbar vinmakning när Wine Table möter Michel Gassier från Domaine Gassier och Château de Nages.
Svenske stjärnkocken Björn Frantzén blir den första i världen att samtidigt driva tre restauranger med tre Michelinstjärnor.
Annons
I serien om kvinnliga vinmakare tar vi pulsen på ännu en multibegåvad visionär, tyska Sophie Christmann, som är redo för framtiden med sin historiska vinfamiljs välsingnelse.
Riesling - ett druvporträtt. Maja Berthas tar oss med till druvans essentiella kärna och läskar oss med dess höga kvaliteter.
Vi hade nyligen Ernst "Erni" Loosen på besök hos oss på Wine Table. Maja Berthas beskriver en man med yviga gester, säregen i sitt slag men som även gör viner av världsklass.
Anders Melldén guidar med passion genom rosévinets historia och smaker.
Wine Table möter Jim Barry. Den ikoniska egendomen från Australien kom på besök till Wine Tables kontor för att visa upp sina viner.
Wine Tables korrespondent Åsa Johansson har intervjuat ett antal personer som med sina utmaningar breddar vinvärldens mångfald.