Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

rött sicilien
Donnafugata Floramundi Cerasuolo di Vittoria 2019 En läcker Nero d’ Avola som bjussar på mörka björnbär, lakrits, solmogna bigarråer och nymald svartpeppar.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Sicilien
NR 54892
199,-
13%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Donnafugata Floramundi Cerasuolo di Vittoria 2019

En läcker Nero d’ Avola som bjussar på mörka björnbär, lakrits, solmogna bigarråer och nymald svartpeppar.


En Nero d’ Avola i högform som uppvisar en lätt ”syrah-karaktär” med en pigg pepprighet. Här hittar man en handfull mörka björnbär, lite lakrits, solmogna bigarråer och nymald svartpeppar i både doft och smak. Det här är perfekt till en grillkväll där man slänger några lammkotletter på gallret och sedan njuter naturella med bara lite salt på toppen.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinhuset Donnafugata betyder "flyende kvinna" och bildades 1983 av makarna Giacomo och Gabriella Rallo. Idag har Donnafugata vingårdar i fem områden på vulkanön Sicilien, Marsala, Entellina, Pantelleria, Contessa, Vittoria och Etna. Vingårdarna tillämpar hållbarhetsmetoden Good Agricultural Practices (GAP) för att minimera miljöpåverkan i i vinodlingen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.