![Foodisar, hör upp: Det är dags att boka in Barcelona, bums!](/cdn-cgi/image/quality=80,format=auto,onerror=redirect,metadata=none/https://www.winetable.se/app/uploads/2024/06/50-best-restaurants-anna-norstrom-wine-table.jpg)
Foodisar, hör upp: Det är dags att boka in Barcelona, bums!
Wine Tables foodiekrönikör Anna Norström tar tempen på 50 best restaurants 2024 och manar alla att packa väskan till Barcelona!
Mest läst just nu
1. | Sommarens bästa bag in box |
---|---|
2. | Sommarens bästa boxviner |
3. | Öltips – tre läskande sommarbärs |
Orange är verkligen ”the new black”. Kolla bara på skalmacererat vin, havtorn och löjrom – alltid gott! Visserligen omfamnar jag alla färger och former med mat och dryck, så länge det finns ett hantverk bakom.
Att jag skulle bli journalist var klart redan när jag var sju, jag älskade och skriva och var mycket samhällsintresserad. Under ett gymnasieår i London blev jag hooked på Sunday Times och lusläste AA Gills krogrecension slaviskt varje vecka. Sedan, under några år i tidiga tjugoårsåldern råkade det bli så att jag drev krog med min bästis och allt liksom föll på sin plats när jag lämnade branschen och gick tillbaka till journalistiken. Jag skulle bli Sveriges AA Gill, eller åtminstone en mix av Martha Gellhorn och Tony Bourdain!
Sedan dess skriver jag om mat och krog i synnerhet och besöksnäringen i stort: från granskningar om sexism i restaurangkök till resereportage från Mallorca och test av Stockholms bästa hantverksglass. Jag föreläser om globala krogtrender, modererar, och poddar i egna Foody Safari. Har pluggat vin i skola och lär mig konstant genom att dricka vin. Orange är såklart, en favoritfärg.
Nyfiken på att veta mer om Anna? Kika in intervjun Någonting att dricka med Anna Norström.
Wine Tables foodiekrönikör Anna Norström tar tempen på 50 best restaurants 2024 och manar alla att packa väskan till Barcelona!
Guide Michelins nya nordiska stjärnor? Wine Tables krogkrönikör Anna Norström spår i Nordens nya Michelinstjärnor för 2024.
Wine Tables krog- och matkrönikör Anna Norström skriver om mexikansk mat och mexikanska toppkrogar.
Wine Tables krönikör Anna Norström har varit i Seoul och bevittnat den lokala World’s 50 Best Restaurants under pompa och ståt, här får ni hennes vittnesmål.