
Matjessill & gräslöksgräddfil på saltkokt potatis
En klassiker med havssalt-twist? Ljuvligt!
Mest läst just nu
1. | Vintips – tre perfekta sommarviner |
---|---|
2. | Vintips – bästa sommarnyheterna på Systembolaget |
3. | Vintips för sommarfester |
Sugen på något gott att äta, kanske till ett glas vin eller en kall öl? Låt oss vägleda dig till en framgångsrik familjemiddag med våra väl utvalda recept.
En klassiker med havssalt-twist? Ljuvligt!
Bjud in till en vårig trädgård och servera de godaste av bubblor till våran goda kronärtkocksdipp och krispiga grönsaker. Receptet på en lyckad kväll hittar du här.
Här har vi ett måste-prova recept! Saftig lammfilé som möter smakrika grönsaker, ackompanjerat av en överraskande touch av torkade oliver.
Cacio e Pepe betyder ordagrant ”ost och peppar” och är en lika enkel som brilliant pastarätt. Här matchar vi pastan med ett solvarmt och lent vin från Italienska regionen Valpolicella,
Annons
Toast Skagen. En svenska klassisker skapad av kocken Tore Wretman. Här får du Wine Tables bästa version tillsammans med ett bubblande prisvärt vintips.
Kreativt, utvecklande och gränslöst. Du behöver inte följa några seder – ingenting är fel, det mesta är möjligt.
Grön sparris med en hint av fläder, elegant ackompanjerad av krämig majonnäs och toppad med ett snötäcke av delikat halloumi.
Frisk salsa på papaya som möter den salta fräschören av gravlax, kocken Anders Levén bjuder på en uppfriskande smakupplevelse.
Kokt potatis toppad med matjessill med en twist. Ett smakrikt tilltugg till bubblorna under sommardagarna.
Kocken Anders Levén bjuder på sitt senaste sensationella recept på het matjessill! Med en kreativ twist presenterar han den traditionella matjessillen på en säng av smörstekt kavring.