Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Dopff Brut Cuvée Julien
Dopff Brut Cuvée Julien En nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner.
Produkttyp Mousserande
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 7410
159,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Dopff Brut Cuvée Julien

En nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner.


Dopff Brut Cuvée Julien följer, liksom champagne, den traditionella metoden där en andra jäsning sker på flaska. Vinet får sedan vila på sin jästfällning i tolv månader. Resultatet är en nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner.

Perfekt som aperitif men även till Tarte Flambée, Crème Ninon, ostpaj med kräftstjärtar eller laxtartar med asiatiska smaker.

Välgjorda bubblor perfekt att kombinera till en Crème Ninon med salvia och syrad grädde.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinhuset Dopff-au-Moulin är beläget i fantastiskt vackra Riquewihr i Alsace. Huset grundades så tidigt som 1574. Dopff au Moulin har stått för många framstående innovationer, huset var såväl först med att producera Crémant d’Alsace som att buteljera sina viner på de långsmala ”flûte”-flaskorna, som idag enligt lag pryder regionens viner.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.