Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Dopff Brut Cuvée Julien  en nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner. I samarbete med Valid Wines.
Produkttyp Mousserande
Land/Region Frankrike, Alsace
139,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Dopff Brut Cuvée Julien

 en nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner. I samarbete med Valid Wines.


Dopff Brut Cuvée Julien följer, liksom champagne, den traditionella metoden där en andra jäsning sker på flaska. Vinet får sedan vila på sin jästfällning i tolv månader. Resultatet är en nyanserad, finstämd och läckert yppig crémant med mjuka citrusinslag, flirtig frukt och krispiga mineraltoner.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinhuset Dopff-au-Moulin är beläget i fantastiskt vackra Riquewihr i Alsace. Huset grundades så tidigt som 1574. Dopff au Moulin har stått för många framstående innovationer, huset var såväl först med att producera Crémant d’Alsace som att buteljera sina viner på de långsmala ”flûte”-flaskorna, som idag enligt lag pryder regionens viner.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.