Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

BUBBLIGT, BLOMMIGT OCH LJUVLIGT TILL SUSHI!

Sandara Chardonnay & Sake Sparkling, nr 73959, 89:50 (375ml) är en pärlande nyhet som förenar det godaste av två världar (I samarbete med We & Wine).

Sandara Chardonnay & Sake Sparkling är semesterns svala, lätta bubblor som sätter guldkant på såväl eftermiddagen i trädgården som eleganta asiatiska rätter.

Sedan urminnes tider har japanerna bryggt Sake och historien om vin i Spanien är så gammal att ingen riktigt vet vart exakt det hela började, men vi rör oss helt klart tusentals år tillbaka. Genom Sandara Chardonnay & Sake lyfter den spanska vinproducenten Vicente Gandia två tusenåriga kulturer: medelhavets vinmakning med druvan Chardonnay och traditioner från fjärran östern med den japanska Saken. Resultatet är ett pärlande piggt lågalkoholvin som bjuder mjuk exotisk frukt från Chardonnay och blommande aromatik från Saken. Därtill fin fräschör och en lätt, balanserad sötma mot slutet.

Det här är semesterns svala, lätta bubblor som sätter guldkant på eftermiddagen i trädgården och passar utmärkt att njuta väl kyld till vänner och eleganta tilltugg. Går du i lunch eller middagstankar så har du en bubblande ny, flirtig dryck att hälla till såväl den heta nudelsalladen som till sushi på pinfärskt från havet. God sommar och vinet hittar du HÄR.