Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bortom våra spännande artiklar, vintips och livesändningar anordnar vi vinprovningar i vår studio i hjärtat av Stockholm. 

Oavsett företag eller privata sällskap, till den stora kick-offen och den lilla tillställningen. Skräddarsytt, inspirerande och för alla – nybörjare eller mer erfaren. Här kan du fördjupa dig i världen av utmärkta viner, omge dig av en mysig atmosfär, allt under ledning av våra kunniga vinexperter. 


Våra kommande vinprovningar

Masterclass | Bourgogne

Välkommen till en kväll där vi tar en närmare titt på det alternativa Bourgogne. Med Lars Trogen som vår ciceron, kommer vi att prova de gömda skatterna som smyger under radarn och utforska de dolda sidorna av detta berömda vinområde.
23 Maj
Kl. 18:00 – 20:00

Köp din biljett här!

Masterclass | Spanien

¡Buenos días! Nu är det dags att ta oss an provningen med smak av solen. Vi djupdyker bland fantastiska viner från Spanien och utforskar trender och vinstilar som numera genomsyrar den spanska vinkulturen. Det blir en sprakande kväll kryddad med skratt, kunskap och smakupplevelser, allt under ledning av experten Lars Trogen!
30 Maj
Kl. 18:00 – 20:00

Köp din biljett här!

Våra provningar

När ni bokar en vinprovning kan ni välja mellan ett antal olika teman eller tillsammans med oss skapa en helt skräddarsydd provning efter egna önskemål. Oavsett vad ni väljer garanterar vi er en rolig och inspirerande kväll full av riktigt goda viner och lärdomar. 

Exempel på provningar som ni kan boka:

En bubblig provning

Champagne, Cava, Petillant Naturel, Metodo Classico – vilken är din favorit? Vi provar vin med bubblor i alla olika stilar och lär er vad som skiljer dem åt. 

Pinot Noir från fem kontinenter

Vi provar viner på pinot noir från fem olika kontinenter och lär er mer om de olika vinstilarna på den väldigt klassiska, blå druvan. 

Tour de France

Upptäck det klassiska vinlandet Frankrike med sina olika distrikt, druvsorter och vinstilar. Tillsammans provar vi franska favoriter i rött och vitt.   

Giro d’Italia

Upplev det storslagna Italien från vinets sida. Under avslappnade former provar vi flera fantastiska viner från olika regioner. 

Vinets grunder – en crash course för nybörjare

Detta är en provning där vi går igenom grunderna i vin och pratar om allt från olika druvor, odling och tillverkningsmetoder, till vinets doft, smak och färg. 

Skräddarsytt

Bestäm själv vad för typ av vin eller tema som ska genomsyra vinprovningen. Tillsammans skapar vi en provning skräddarsydd efter era önskemål.

Intresseanmälan Vinprovningar

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.