Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Är du redo för en inspirerande kväll med fantastiska viner? Boka en vinprovning med Wine Table och häng med in i vinets mytomspunna värld för spännande smakupplevelser tillsammans med en av våra kunniga profiler. Vi anordnar vinprovningar för både företag och privata sällskap, till den stora kick-offen och den lilla tillställningen. Skräddarsytt, inspirerande och för alla – oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. 

Våra provningar

När ni bokar en vinprovning kan ni välja mellan ett antal olika teman eller tillsammans med oss skapa en helt skräddarsydd provning efter egna önskemål. Oavsett vad ni väljer garanterar vi er en rolig och inspirerande kväll full av riktigt goda viner och lärdomar. 

Exempel på provningar som vi gjort:

Tour de France

Upptäck det klassiska vinlandet Frankrike med sina olika distrikt, druvsorter och vinstilar. Tillsammans provar vi franska favoriter i rött och vitt.   

En bubblig provning

Champagne, Cava, Petillant Naturel, Metodo Classico – vilken är din favorit? Vi provar vin med bubblor i alla olika stilar och lär er vad som skiljer dem åt. 

Giro d’Italia

Upplev det storslagna Italien från vinets sida. Under avslappnade former provar vi flera fantastiska viner från olika regioner. 

Pinot Noir från fem kontinenter

Vi provar viner på pinot noir från fem olika kontinenter och lär er mer om de olika vinstilarna på den väldigt klassiska, blå druvan. 

Napa Valley

Följ med till USA och ett av världens mest kända vindistrikt – Napa Valley. Lär dig mer om regionen och dess underbara viner under en kväll. 

Vinets grunder – en crash course för nybörjare

Detta är en provning där vi går igenom grunderna i vin och pratar om allt från olika druvor, odling och tillverkningsmetoder, till vinets doft, smak och färg. 

Skräddarsytt

Bestäm själv vad för typ av vin eller tema som ska genomsyra vinprovningen. Tillsammans skapar vi en provning skräddarsydd efter era önskemål.

Börja din bokning genom att skicka en intresseanmälan till oss!

Pris: från 695 kronor per deltagare *

* vid minst 10 deltagare, Kostnad för vin och ev. tillbehör tillkommer.

Intresseanmälan Vinprovningar

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.