Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En glasflaska med Champagne Debuchy Brut Réserve N/V, ett champagne från Champagne i Frankrike
Champagne Debuchy Brut Réserve N/V Utan att tumma på vare sig kvalitet eller smak kommer det här att bli Systembolagets billigaste Champagne!
Passar till
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 51619
259,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Champagne Debuchy Brut Réserve N/V

Utan att tumma på vare sig kvalitet eller smak kommer det här att bli Systembolagets billigaste Champagne!


En kvalitetschampagne i budgetkostym. När en vinodlare och en vinimportör tog varandras händer i en gemensam vision föddes Champagne Debuchy.

Champagne Debuchy är en torr, frisk och smakrik champagne med fin mousse, frisk syra i fin balans med frukt som gula och röda äpplen, mogen citrus, brioche och mineral. Eftersmaken är lång och elegant med ett läskande avslut. Den långa lagringstiden på jästfällningen har även gett en djup brödighet och toner av nougat i det färdiga vinet.

En torr, frisk och smakrik champagne med fin mousse, frisk syra i fin balans med frukt som gula och röda äpplen, mogen citrus, brioche och mineral

Champagne Debuchy lanserades i beställningssortimentet den 3 maj och kostar 195 kronor.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Didier Chopin grundade sitt Champagnehus 1989 och har tidigare ett förflutet som konsult åt mindre champagneodlare. Didier startade med att köpa en halv hektar vingård och har genom åren fortsatt att utöka sin areal och äger idag 12 hektar, där majoriteten ligger i byar i Vallée de la Marne. Druvorna i det här vinet kommer från Chopins odlingar i byarna Cuchery, Faverolles och Serzyet Prin. Cuvéen består av 60 % pinot meunier och 40 % pinot noir. Vinet har legat hela tre år på sin jästfällning innan degorgering, vilket är betydligt längre än den lagstadgade minimitiden för en non vintage-champagne. Familjevineriet Champagne Didier Chopin drivs idag av pappa Didier tillsammans med hustrun Karine och deras son. De producerar totalt 1 million flaskor från både köpta druvor och från sina egna vingårdar.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.