Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Piemonte Barbera Bra vin att plocka fram till italienska pastarätter och hemmagjord pizza
Passar till
LammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 59304
309,-
13%
3000 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Piemonte Barbera

Bra vin att plocka fram till italienska pastarätter och hemmagjord pizza


San Silvestro – en av de främsta producenterna av ekologiskt vin från Piemonte och hållbar odling. Denna barbera är stram och rödbärig med skjuts i syran och smaker av körsbär, lingon, tranbär, ett litet stänk lakrits och örtig krydda. Bra vin att plocka fram till italienska pastarätter och hemmagjord pizza, gärna toppad med någon kryddstark korv.

Paolo Sartirano är mannen bakom San Silvestro och familjen Sartirano har skött om marken och vinrankorna i generationer. Familjen har sedan lång tid tillbaka njutit av sitt vin till klassiska pastarätter, pizza, ost och chark.

Finns att beställa på Systembolaget

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Paolo Sartirano är mannen bakom San Silvestro som idag är en av de främsta producenterna av ekologiskt vin från Piemonte och hållbar odling. Regionen har historiskt mest odlat konventionellt men redan för 15 år sedan såg Paolo vilka värden hållbar odling kunde bidra med. Efter fler lyckade lanseringar i Sverige kommer nu nästa storstilade nyhet – en Barberabox där kvalitet och hållbarhet är i fokus. San Silvestro har certifieringen Equalitas som visar att man tagit ett helhetsgrepp kring hållbarhet, inte bara kring odlingen men också hela företagets verksamhet.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.