Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Bollinger Rosé
Bollinger Rosé Generös struktur möter delikat frukt och frisk elegans i ett mästerverk av världens främsta champagnehus. I betalt samarbete med Arvid Nordquist.
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: SkaldjurSmakikon för drycken: Fågel
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 7755
801,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Bollinger Rosé

Generös struktur möter delikat frukt och frisk elegans i ett mästerverk av världens främsta champagnehus. I betalt samarbete med Arvid Nordquist.


Bollinger Rosé – sofistikerad som en roséchampagne, ståtlig som en Bollinger. Det här är en champagne vars djupa delikata frukt balanseras av elegans och fräschör. Här finns toner av smultron, vildhallon och citrus. Därtill en läckert mineraldriven ton som för tankarna mot hav och ostronskal. Vad sägs om en grillad röding med len hollandaise och småpotatis? Eller en hummer som gratinerats med brynt smör, vitlök, örter och citron?

Bollinger Rosé tillverkas på 62% pinot noir, 24 % chardonnay och 14 % pinot meunier varav hela 85 % av druvorna kommer från Grand och Premier Cru – klassificerade vingårdar. Rosévinets vackra, fylliga struktur kommer ifrån mellan 5– % av stilla rött vin på pinot noir från vingårdar i Verzenay och Aÿ.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.