Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Castillo Monjardin Navarra Crianza 2018
Castillo Monjardin Navarra Crianza 2018 Mogna körsbär med örtiga toner och värmande textur från spanska Navarra.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Navarra
NR 2031
119,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Castillo Monjardin Navarra Crianza 2018

Mogna körsbär med örtiga toner och värmande textur från spanska Navarra.


Mörkt varmfruktigt bärig doft med inslag av ekfat, kakao och nordafrikanska kryddor. Smaken domineras av mogna körsbär med örtiga toner, kaffe, ekfat och blåa plommon. Värmande mustig textur och friskfruktig syra med ett torrt avslut där ett bra grepp i tanninerna låter frukten sjunga klart. Det här vinet är gott till bräserat kött i mustiga grytor, grillad flankstek och rostade potatisar och till en fettsprängd chunkadoodle grillad fläskkarré.

Värmande mustig textur och friskfruktig syra med ett torrt avslut där ett bra grepp i tanninerna låter frukten sjunga klart.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Castillo de Monjardin ligger i den spanska provinsen Navarra, beläget mellan Rioja och bergskedjan Pyrenéerna. Vinproducenten har idag runt 120 hektar vingårdar i närheten av den franska gränsen. Närheten samt de historiska länkarna till grannlandet har lett till en vinmakartradition baserad på druvor som chardonnay, cabernet sauvignon och merlot, något som skiljer sig från resten av Spanien.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.