Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Catena Cabernet Sauvignon 2019 Ett höghöjdsvin med ursprungstypisk svalkande mineralitet, elegant men kraftfullt. Prissänkt från 169 kr till nuvarande 119 kr.
Passar till
LammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Argentina, Cuyo
NR 72439
169,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Catena Cabernet Sauvignon 2019

Ett höghöjdsvin med ursprungstypisk svalkande mineralitet, elegant men kraftfullt. Prissänkt från 169 kr till nuvarande 119 kr.


Poängprydd och prisad cabernet sauvignon med draghjälp av cabernet franc och en uns av petit verdot. Från vingårdar med en snitthöjd på över 1000 möh i de dramatiska och vackra bergslandskapen i argentinska Mendoza. Nicolás Catena som ligger bakom vinet har kallats en revolutionär med sina vilda idéer och sin outtröttliga jakt på detaljer för att skapa enastående viner.

Ett mustigt och murrigt vin, fruktigt och smakrikt där smaker och dofter samlas runt välintegrerat fatkaraktär. Frukt som svarta vinbär, björnbär och plommon samsas med toner av färska örter, kaffe och mörk choklad. Fyllig lång mineralrik eftersmak med balanserad tanninstruktur. Ett vin som är kraftfullt och koncentrerat men ändå elegant och lättillgängligt.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.