Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Charles Heidsieck Blanc de Blancs
Charles Heidsieck Blanc de Blancs Toppchampagne av bästa snitt! Torr med klingande syra och koncentrerad frukt.
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 92118
701,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Charles Heidsieck Blanc de Blancs

Toppchampagne av bästa snitt! Torr med klingande syra och koncentrerad frukt.


Champagne Charlies fantastiska vision och målinriktade arbete runt om i världen har förvaltats och utvecklas genom generationer och idag kan vi njuta några av världens bästa champagner från detta hus. Sedan två år tillbaka är huset åter igen i privat ägo då familjen Descours står som ägare. Satsningen är fullständig för att tillse att huset fortsätter att var i den absoluta champagnetoppen. Ett unikt champagnehus med känsla och vitalitet som en odlare, familjärt samtidigt som världsvant och elegant.

Elegant och läckert parfymerad av brödiga briochetoner och citrusfrukt i nosen med en krämig fyllig mousse och vibrerande textur. En helt torr champagne med klingande syra och koncentrerad frukt. En toppchampagne av bästa snitt som serveras bäst i sällskap av ostron «Rockefeller» med spenat, sake, smör, kombu & lagrad ost eller tillsammans med lätt tillagade havskräftor. En gastronomisk champagne till alla måltider!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.