Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Cuvée Madame Sélection de Mademoiselle
Cuvée Madame Sélection de Mademoiselle Ett friskt och lätt rosévin till ceasarsallad, rökta räkor med aioli eller elegant laxcarpaccio.
Produkttyp Rosévin
Land/Region Frankrike, Provence
NR 2203
139,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Cuvée Madame Sélection de Mademoiselle

Ett friskt och lätt rosévin till ceasarsallad, rökta räkor med aioli eller elegant laxcarpaccio.


Cuvée Madame Sélection de Mademoiselle – rödbärigt fokus i lätt, ung och frisk stil. Vinet bjuder på en härlig kombination av lättsam friskhet och samtidigt en bra koncentration med syrlig ryggrad och en hel korg av färska sommarbär i form av hallon, smultron, jordgubbar och vinbär. Tillgängligt men också med gott om ambition.

”Lättsam friskhet och samtidigt en bra koncentration med syrlig ryggrad och en hel korg av färska sommarbär.” -Andreas Grube

Ett vin perfekt att duka fram till en krämig caesarsallad, rökta räkor med aioli eller laxcarpaccio med rostade pinjenötter och basilika. 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Contemporary Wines är en svensk vinimportör som samarbetar med vinproducenter i bland annat Frankrike. Druvorna till det här vines odlas i appellationen Provence och skördas och pressas omsorgsfullt. Efter en kort tids maceration utvinns en subtil druvjuice. Resultatet är ett elegant rosévin med franska dofter och aromer.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.