Garzón Reserva Tannat 2020 — Wine Table

Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Garzón Reserva Tannat 2020, ett rött vin från Uruguay
Garzón Reserva Tannat 2020 Från en unik växtplats plockas druvorna till ett av de mest spännande vinerna just nu.
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Uruguay
NR 3210
149,-
14.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Garzón Reserva Tannat 2020

Från en unik växtplats plockas druvorna till ett av de mest spännande vinerna just nu.


Garzón Reserva Tannat 2020 är en generös och synnerligen prisvärd tannat med delikat frukt, god fräschör och silkeslen struktur. Vinet jäser på cementtankar och lagras i upp till ett år med sin jästfällning, på franska ekfat. Det här är fylligt och personligt, med mogna tanniner och talande ursprung. Ett fint allroundvin och en fullträff till en mustig gulasch med paprika, chili, yoghurt och färsk timjan.

Bodega Garzón utnämndes 2018 till ”New world winery of the year” av Wine Enthusiast

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

En unik växtplats och en miljö utan dess like. Inte långt från kusten och semesterparadiset Punta del Este vid Uruguays södra spets, ligger Bodega Garzóns vingårdar. Här, i ett varierande frodigt landskap som sträcker sig 160 meter över havet växer druvor av högsta kvalitet. Bodega Garzón är en av Uruguays mest välkända och traditionella vinproducenter som med sina över 1000 små vingårdar baserade nära Atlanten, kan dra nytta av varierande mikroklimat. Det ger förutsättningar för generösa, balanserade och vackert parfymerade viner. Bodega Garzón utnämndes 2018 till “New World Winery of the Year” av Wine Enthusiast. En imponerande resa med tanke på att vinmakeriet startades så sent som 2016!.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.