Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

öl jordgubb prisvärt
Svartbergets Strawberry Hills Forever Jordgubbsflirtigt, lättsamt och friskt från Svartbergets Fjällbryggeri. En öl att njuta av!
Produkttyp Öl
Land/Region Sverige, Åre
NR 1202
32.70,-
4,5%
330 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Svartbergets Strawberry Hills Forever

Jordgubbsflirtigt, lättsamt och friskt från Svartbergets Fjällbryggeri. En öl att njuta av!


I väntan på att de svenska jordgubbarna ska mogna – stilla suget på med denna jordgubbsflirtiga och syrliga berliner weisse. Lättsamt, friskt och fullproppat med ljusröd jordgubbsfrukt.

Bryggning har skett enligt metoden ”kettle sour” där jordgubbspuré tillsatst mot slutet av jäsningen. Därav den somriga smaken av solmogna jordgubbar. Råvaror använda är pilsner- och caramelpilsnermalt, vetemalt, ovan nämnda jordgubbspuré samt humle av sorten magnum.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Svartbergets Fjällbryggeri i Åre är från början en bryggarpub startad i källaren på den välkända restaurangen med samma namn. Ölen blev snabbt populär och snart tillkom både expandering och ett nyöppnat, större bryggeri i annan lokal. Till en början bryggdes nämligen endast öl till den egna baren. Just namnet Svartberget kommer från en bergskam på Åreskutan som ligger i närheten av restaurangen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.