Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

zolo black rött vin till lam
Zolo Black Malbec 2017 Doft och smak bjuder på mogna körsbär, kakaostänk, vanilj, svartvinbär, mörka plommon och svartpeppar.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Argentina, Mendoza
NR 2761
289,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Zolo Black Malbec 2017

Doft och smak bjuder på mogna körsbär, kakaostänk, vanilj, svartvinbär, mörka plommon och svartpeppar.


Zolo Black Malbec 2017 är ett vin med tryck i smakerna som har ett fantastiskt djup med både komplexitet och karaktär. Doft och smak bjuder på mogna körsbär, kakaostänk, vanilj, svartvinbär, mörka plommon och lite nymalen svartpeppar på toppen. Låt gärna vinet få blomma ut i en karaff någon timme och servera det till en rejäl bit kött, kryddad med färska örter och vitlök.

Doft och smak bjuder på mogna körsbär, kakaostänk, vanilj, svartvinbär, mörka plommon och lite nymalen svartpeppar på toppen.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Producenten Fincas Patagonicas har sitt säte beläget i Mendoza, i västra Argentina. Företaget ägs av svenskättade Patricia Ortiz och vinmakare är Fabian Valenzuela. Druvorna till vinet kommer från vinrankor som växer i branta sluttningar högt över havet.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.