Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Allesverloren Chenin Blanc Fruktigt vitt med en bra skjuts i syran till ett bra pris!
Passar till
FiskFläskFågelGrönsaker
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 75986
119,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Allesverloren Chenin Blanc

Fruktigt vitt med en bra skjuts i syran till ett bra pris!


Allesverloren Chenin Blanc har ju hängt med rätt länge och producenten i sig är välkänd för många svenska vindrickare – men det är icke mindre fyndvänligt för det! Vinet bjuder på en stiltypisk bukett av mogna päron, gula äpplen, ananas och apelsinskal. På toppen också en lätt touch av honung. Härligt fyllig i munnen och med bra skjuts i syran.

“Smaken får mig att tänka på solmogen citrus, mjuka päron och honungsdoftande bivax och väl i munnen slår den friska syran till som en knäpp på näsan.”–Maja Berthas

“En riktigt pålitligt spelare vad gäller chenin blanc det, dessutom för en prislapp som är minst sagt blygsam.”–Andreas Grube

Sitter klockrent till en fetare fisk men går även utmärkt att njuta till en svampfylld omelett eller rökt lax med kokt potatis.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Allesverloren är grundat 1704 och har producerat vin sedan 1806. Namnet allesverloren härrör från tiden av de första ägarna. På den tiden åkte man regelbundet den långa vägen till Stellenbosch för att besöka kyrkan och köpa förnödenheter. När de vid ett tillfälle återvände efter några dagar hade hela egendomen brunnit ner. I sin förtvivlan utropade ägaren "allesverloren", allt är förlorat.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.