Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Cava Aurèlia Brut Nature Gran Reserva, ett mousserande från Cava i Spanien
Cava Aurèlia Brut Nature Gran Reserva Biodynamiskt och bubblande vackert hantverk till svårslaget pris
Passar till
Produkttyp Mousserande
Land/Region Spanien, Cava
NR 7923
169,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Cava Aurèlia Brut Nature Gran Reserva

Biodynamiskt och bubblande vackert hantverk till svårslaget pris


Cava Aurèlia Brut Nature Gran Reserva är en cava utöver det vanliga. Ett ekologiskt och biodynamiskt vin vars vackra och naturnära hantverk bubblar upp i det mest tilltalande av smaker samt där toner av brioche och rostade nötter möter krispigt äpple, citrus och mineral. Gran Reserva innebär tre års lagring på jästfällning och Brut Nature står för att ingen dosage tillsätts men Cava Aurèlia har under tre gram socker per liter.

“Biodynamiskt och bubblande vackert hantverk till svårslaget pris.”

Ett läckert vin som förgyller alla goda stunder. Servera till salta tapas samt rätter på fisk och skaldjur. Ställ en het panna på grillen, i med skaldjuren, njut av dofterna och servera!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Castel d' Age bygger på historien om tre generationer av starka kvinnor; mormor, mor och dotter. De är födda i Katalonien men med schweiziska kopplingar. Förenande av egenskaperna hos deras symbol, en grip. Gripen var en mytologisk varelse men halvt örn och halvt lejon. Kung av himlen liksom av jorden. Gripen är också symbolen för Castell d’Age. Egendomen som bygger på kvinnor, gudar och goda viner. Det var gudarna som bestämde sig för att placera Castell d’Age i Alt Penedès samt på södra sluttningen av det mystiska och de heliga berget Montserrat i den lilla byn La Beguda Baixa.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.