Enliters drickglädje enligt Niepoort
Richard Sigray tittar närmare på idén bakom Nat’Cool och provar två viner varav ett är tillgängligt på Systembolaget just nu.
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Är du över 25 år?
När blev jag på allvar biten av vin? Det var nog första gången jag provade Domaine Labet från Jura. Eller var det Matassa från Roussillon? Oavsett, så fortsätter jag jaga de där aha-upplevelserna som vänder upp och ner på allt det du trodde dig veta om vin. Och söker efter historien och personerna bakom vinet. Bra berättelser brukar betyda bra viner. Eller tvärtom. Vill också emellanåt föra in en gnutta humor i texterna. Skadar inte i den ibland väl gravallvarliga vinvärlden.
Richard Sigray tittar närmare på idén bakom Nat’Cool och provar två viner varav ett är tillgängligt på Systembolaget just nu.
Coola viner från Tasmanien på frammarsch
Richard Sigray har provat sig genom valda delar av Cadierbarens nya cocktailmeny. Den här säsongen är temat States of the Art, vilket blickar tillbaka på den svensk-franska kopplingen vid tiden kring Grand Hôtels grundande 1874.