Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på En tjusig champagne med näpen sötma
En tjusig champagne med näpen sötma Champagne Taittinger Demi–Sec
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: SällskapsdryckSmakikon för drycken: Dessert
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 794101
501,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

En tjusig champagne med näpen sötma

Champagne Taittinger Demi–Sec


Ständigt hög kvalitet, stora nyanser och stilig personlighet har gjort Champagne Taittinger till ett av världens mest omtyckta champagnehus. Taittingers bubblor finns ofta i glasen när det är något att fira, inte minst på Nobelbanketten.

Taittingers Cuvée Demi-Sec är en halvtorr champagne i tjusande och komplex stil. Här finns läskande fräschör, mjuka frukttoner och en fjäderlätt sötma. Vinet tillverkas på chardonnay, pinot noir och pinot meunier från noggrant utvalda vingårdar. För att uppnå perfekt mognad lagras vinet i över fyra år, innan degorgering. Det här är ren champagne i sötare stil med en komplex brödighet och inbjudande bredd. Demi Sec är ett lyxigt komplement till festliga tillfällen och passar perfekt till rätter med hetta, krämiga ostar och läckra bärdesserter.

Titta gärna när Wine Table provar vinet.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Champagne Taittinger är ett av de äldsta husen i Champagne, grundat 1734 som Fourneaux et Cie Maison de Champagne, senare Forest-Fourneaux. Strax efter första världskriget köptes champagnehuset av Pierre Taittinger, vars kärlek till egendomen till området och dess ädla drycker var mycket stark. Det var då familjens namn, Taittinger, började pryda etiketterna. Mellan 1960 och 2005 drev Claude Taittinger firman som genom åren nådde ett världsrykte. I dag drivs egendomen av Vitalie Taittinger tillsammans med sin bror Clovis, som förverkligar husets ständiga strävan efter excellens och att skapa minnesvärda ögonblick.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.