Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

rött vin till vilt
Crozes-Hermitage Les Meysonniers 2019 Här trivs druvan syrah alldeles förträffligt och ger strama och välsmakande viner som passar bra till vilt.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen, Crozes-Hermitage
NR 74136
209,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Crozes-Hermitage Les Meysonniers 2019

Här trivs druvan syrah alldeles förträffligt och ger strama och välsmakande viner som passar bra till vilt.


Crozes-Hermitage Les Meysonniers 2019 har välbalanserade inslag av fat, björnbär, skogshallon, vitpeppar, viol, plommon och färska örter. Ett vin som har en fin framtid för sig och är mycket lagringsbart. Serverar du det nu så gör det gärna efter en timmes luftning och vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött och vilt.

Klassiskt men progressivt och en av de mest prisade vinproducenterna i världen.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Chapoutier har varit framträdande i Tain l'Hermitage i norra Rhône sedan 1808 men inte förrän 1989, när Michel Chapoutier tog över både vingårdar och källare, började M. Chapoutier på sin nuvarande kurs som en av världens obestridda topproducenter. Klassiskt men progressivt och en av de mest prisade vinproducenterna i världen, med otaliga 100-poängare från bl a Robert Parker’s ’Wine Advocate’. Michel fokuserar på att vingårdarna ska må bra och tillämpar både ekologiska och biodynamiska metoder för att göra sina viner till en ögonblicksbild av varje vingård, där skillnaderna mellan årgångarna tillåts lysa igenom. Idag äger och odlar de drygt 200 hektar, fördelat på ett flertal appellationer runt om i Rhônedalen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning