Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En glasflaska med Crozes-Hermitage Les Meysonniers, ett rött vin från Rhonedalen i Frankrike
Crozes-Hermitage Les Meysonniers Ekologisk syrah med djup och finess!
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 74136
239,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Crozes-Hermitage Les Meysonniers

Ekologisk syrah med djup och finess!


Crozes-Hermitage Les Meysonniers har välbalanserade inslag av fat, björnbär, skogshallon, vitpeppar, viol, plommon samt färska örter. Vidare ett vin som har en fin framtid för sig och är mycket lagringsbart.

“Det här vinet bjuder på finess, fokus & djup.” –Andreas Grube

Serverar du det nu så gör det gärna efter en timmes luftning och vid cirka 18°C. Ett vin som givetvis sitter perfekt till det mesta i kött- och grytväg men som också gör sig utmärkt på egen hand.

Testa till Wine Tables recept på ljuvligt lammlägg med salvia.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Chapoutier har varit framträdande i Tain l'Hermitage i norra Rhône sedan 1808. Intte förrän 1989, när Michel Chapoutier tog över både vingårdar och källare, började M. Chapoutier på sin nuvarande kurs som en av världens obestridda topproducenter. Klassiskt men progressivt och en av de mest prisade vinproducenterna i världen, med otaliga 100-poängare från bl a Robert Parker’s ’Wine Advocate’. Michel fokuserar på att vingårdarna ska må bra och tillämpar både ekologiska och biodynamiska metoder för att göra sina viner till en ögonblicksbild av varje vingård, där skillnaderna mellan årgångarna tillåts lysa igenom. Idag äger och odlar de drygt 200 hektar, fördelat på ett flertal appellationer runt om i Rhônedalen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.