Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En glasflaska med Domaine de la Vougeraie Crémant de Bourgogne Fête de Famille 2017 , ett mousserande från Bourgogne i Frankrike
Domaine de la Vougeraie Crémant de Bourgogne Fête de Famille 2017 Biodynamiskt mousserande pinot noir från topp-producent i Bourgogne
Passar till
Produkttyp Mousserande
Land/Region Frankrike, Bourgogne
NR 57112
429,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Domaine de la Vougeraie Crémant de Bourgogne Fête de Famille 2017

Biodynamiskt mousserande pinot noir från topp-producent i Bourgogne


Biodynamiskt mousserande vin från Bourgogne som inte görs varje år, vilket gör detta vin till en bargain, prislappen till trots. Detta uppfriskande blanc de noir, gjort på endast pinot noir, har lagrats från sex till sju år. Djup aromatisk mogen gul frukt, äpple, citruszest, vit nougat och gula kex. Tillsammans med en rik mousse, mineralrik och sjungande syra följer ett långt och intensivt avslut.

“Rik mousse, mineralrik och sjungande syra”

Helt perfekt om du vill sätta dit champagnenörden i sällskapet eller bara vill ha en riktigt god apertitif tillsammans med kronärtskocksdipp och krispiga grönsaker!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjeägda Domaine de la Vougeraie grundades 1999 där den starka filosofin för ekologisk vinodlingsmetod har funnits med sedan starten. Halva egendomen är belägen på Côte de Nuits och andra halvan på Côte de Beaune. Med anledning att säkerställa en mer holistisk vision började arbete med biodynamisk tillvägagångssätt lite efter 2001.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.