Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En lättare glasflaska med Faustino VII 2020, ett rött vin från Rioja i Spanien
Faustino VII 2020 Kryddigt, bärigt och prisvärt från fantastiska Rioja.
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Rioja
NR 22662
99,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Faustino VII 2020

Kryddigt, bärigt och prisvärt från fantastiska Rioja.


I samarbete med Philipson Söderberg
En röd rioja som levererar väldigt bra för pengen och bjuder på gott om primära smaker av färska bär så som hallon, björnbär, blåbär, körsbär tillsammans med vaniljtoner, ljus nougat och en touch av kanel.

Vinet är producerat på 95% tempranilla och 5% mazuelo. Druvan temranillos namn kommer från spanskans ‘tidig’ då denna druvsort mognar tidigt på året Jorden där druvorna växer är kalkrik och mikroklimatet är som gjort för vinodling.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Faustino Martínez är ett familjeföretag från 1861 då det grundades av Eleuterio Martìnez Arzok i Oyòn strax norr om staden Logrono. Idag drivs firman av grundares sonsonson Don Julio Faustino Martinez. Två grundpelare i firman är kärleken till naturen och hållbarheten genomsyrar allt, med biodynamiska tekniker för vinodlingarna som spänner över 700 hektar i regionen Rioja Alavesa.  

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.