Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Finca Negra Reserva Especial Klockrent grillvin med rökig vulkankraft och mörkt röda bär, uppbackat av ståtliga tanniner och sofistikerad struktur.
Passar till
LammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Chile, Valle Central
NR 2704
119,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Finca Negra Reserva Especial

Klockrent grillvin med rökig vulkankraft och mörkt röda bär, uppbackat av ståtliga tanniner och sofistikerad struktur.


Finca Negra Reserva Especial är ett fruktigt vin, fyllt av nyanserad smak med rökig fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, mörk choklad, plommon, björnbär, lagerblad och ceder. Eftersmaken är lång och harmonisk med mineral och vulkanisk umami.

“Här levereras en stor – lätt robust – smak” –Maja Berthas

En blend med i huvudsak Chiles stolthet, nationaldruvan carmenère, uppbackat av de internationella druvorna cabernet cauvignon och syrah som bidrar till en fulländad matchning till grillkvällen. Se recept på Entrecôte och syrlig senapsvinägrett.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Miguel Torres anses vara pionjären till den moderna vinodlingen i Chile. Han var den förste som införde rostfria ståltankar med kylaggregat och temperaturkontroll, pneumatiska pressar och små fat av fransk och amerikansk ek för jäsning och lagring av kvalitetsviner. Grundat redan 1870 och har sitt säte i Vilafranca de Penedès utanför Barcelona i Spanien. De köpte sina första egendomar i Chile redan 1979 på grund av de unikt fantastiska odlingsförhållanden som råder här och idag odlar de på ungefär 450 hektar vinmark i Chile.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.