Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på French Beaches Electric Rosé
French Beaches Electric Rosé Ett rosévin som bjuder på läskande frukt med en parfym som drar mot solmogna hallon och mineral.
Passar till
Smakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Rosévin
Land/Region Frankrike
NR 78352
159,-
12,5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

French Beaches Electric Rosé

Ett rosévin som bjuder på läskande frukt med en parfym som drar mot solmogna hallon och mineral.


Mångfald, kreativitet och geografisk skönhet. I sann art – de – vivre står Frankrike för en mängd förlustelser. I denna anda tillverkas den moderna Provencerosén French Beaches Electric Rosé. Ett vin perfekt att servera till fetaostsallad med vattenmelon och svarta oliver.

”Ett vin perfekt att servera till fetaostsallad med vattenmelon och svarta oliver”

French Beaches bjuder läskande frukt med en parfym som drar mot solmogna hallon, jordgubbar, grapefrukt och mineral. Här firas naturens prakt genom stor fräschör och perfekt balans – från första sipp till den friska, nyanserade eftersmaken.

Druvorna grenache 70 % och cinsault 30 % plockas från jordar rika på kalksten, sand och lera. För att bevara den naturliga fräschören skördas druvorna nattetid och vinet lagras i tre månader på ståltank.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Bakom detta välgjorda vin står Christophe Kaczmarek och Provence - familjen Bréban. Deras idé är att producera ärliga viner som talar för sin vackra natur.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.