Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En box med Fuzion Organic Chardonnay, ett vitt vin från Cuyo i Argentina
Fuzion Organic Chardonnay Charmigt boxvin som håller bra höjd!
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Argentina, Cuyo
NR 6906
129,-
13%
1500 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Fuzion Organic Chardonnay

Charmigt boxvin som håller bra höjd!


Fuzion Organic Chardonnay, ett prisvärt ekologiskt framställt och hållbart vin på halvbox. Precis som vi gillar! Här finns fint ursprung och druvtypicitet av chardonnay med minimala inslag av viognier och torrontes. Druvorna till Fuzion kommer från gårdar på mellan 800-1200 meter höjd över havet, vilket bidrar till friskheten och härliga vibrationer. En gulfruktig nos med inslag äpple, päron och örtig limefruktigt citrustouch. Ren och krispig känsla med fyllnad i kroppen, följt av örtig, limezestig och gråpäronsyrlig frukt i smaken. Saliverande fin syra och tät fruktig eftersmak.

“Ren och krispig känsla med fyllnad i kroppen.” – Pär Strömberg, Juli 2023

Kort och gott ett charmigt boxvin som håller bra höjd till allt från tapasliknande smårätter, grillad vitfisk och skaldjur. Testa Wine Tables recept på helgrillad fisk med salsa verde!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Bodega Familia Zuccardi de La Agrícola är grundat av Alberto Zuccardi i början av 1960-talet då han lät anlägga en 16 hektar stor vingård. Utöver vineriet i Maipú, som nu kallas Bodega Santa Julia, har de nyligen öppnat ett vineri i höglänta Uco Valley. Idag drivs verksamheten i andra generationen av José Alberto Zuccardi, tilsammans med hans barn.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.