Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

rött franskt prisvärt
Gérard Bertrand Corbières Rödtjutet till en saftig köttbit.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Corbières
NR 73422
125,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Gérard Bertrand Corbières

Rödtjutet till en saftig köttbit.


Stram och tät i stilen med gott om körsbär, björnbär, kakao och lite kaffetoner. Ett vin som helt klart är klart värt att klicka hem. Ett spännande beställningsvin att ta en närmare titt på.

Väldigt mycket vin för pengen.”

Härlig tanninstruktur som gör sig perfekt med en saftig köttbit med feta tillbehör. Går utmärkt att servera detta generösa allroundvin till kyckling, fläsk eller vegetariska rätter också. Kolla in Wine Tables recept på entrecôte med kapris, kronärtskocka och den godaste av senapsvinägretter.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Gérard Bertrand är en starkt lysande ledstjärna i Languedoc-Roussillon för att framhäva de unika druvsorterna, de regionala vinstilarna och för att främja kvalitet framför kvantitet i området. Vinhuset är den ledande franska producenten av ekologiska röda, vita, rosé och mousserande viner. Genom att noggrant följa arbetet enligt Demeter-certifieringen ökas den biologiska mångfalden på vingårdarna. Det senaste beviset är biodlingar där flera av vingårdarna producerar sin egen honung.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning