Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Giacosa Fratelli Piemonte Barbera 2020 Matvänlig, smakrik och fruktig premiumbox från Piemonte på den populära druvan Barbera.
Passar till
FläskGrönsakerLamm
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 55132
289,-
13.5%
3000 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Giacosa Fratelli Piemonte Barbera 2020

Matvänlig, smakrik och fruktig premiumbox från Piemonte på den populära druvan Barbera.


En premiumbox på druvan alla talar om. Giacosa Fratellis Barbera d’Alba är ett bra exempel på druvans potential, ett fruktigt, smakrikt och mycket matvänligt vin, populärt hos det italienska folket, ett vardagsvin med fräschör och elegans.

Doft och smak domineras av röda bär, som körsbär och vildhallon kryddat med ekfatstoner och färska örter. Den för druvan typiskt friska höga hög syran skär igenom strukturen som håller vinet i schack med stram tannin och tydlig textur. Easy drinking made serious. Passar bäst till italienska hårdostar och till ragu.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Giasosa Fratelli är baserade i Neive, i hjärtat av Langhe regionen i Piemonte känt för sina Barolo och Barbaresco viner. Vineriet grundades 1895 av Guiseppe Giacosa och har sedan dess drivits inom familjen. Fokus är på att låta respektive druva komma till sin fulla rätt och arbeta med ett hållbart fokus genom bland annat solpaneler, eliminering av bekämpningsmedel och ta hand om regnvatten samt skogarna runt vingårdarna.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.