Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på La Chablisienne Bourgogne Chardonnay 2020
La Chablisienne Bourgogne Chardonnay 2020 En modern nyhet som hyllar kvinnor genom vackert hantverk och unika växtplatser.
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: Grönsaker
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Bourgogne
NR 74613
119,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

La Chablisienne Bourgogne Chardonnay 2020

En modern nyhet som hyllar kvinnor genom vackert hantverk och unika växtplatser.


I samarbete med Wine Affair

Vi vågar säga att Chablisienne är ett av Frankrikes främsta kooperativ. Här samarbetar omkring 300 odlare, utspridda över 25 % av vingårdarna i Chablis. Unika växtplatser och ett gediget hantverk är ledorden här, vilket lyser starkt genom egendomens fantastiska viner.

Kvinnornas hyllning!

Som en hyllning till de drivkraftiga kvinnor som för hundra år sedan lade grunden till Chablisienne har kvinnan och skyddsängel en given plats på etiketten till egendomens nya vin – Bourgogne Chardonnay. Druvorna plockas från noggrant utvalda växtplatser och vinet tillverkas gediget och naturnära. Resultatet är ett friskt och elegant vin med toner av gröna äpplen, citrus och mineral. Vi slås av vacker finess och en mjukt balanserad smak. Perfekt till såväl en mellanlagrad hårdost som till grillade ostron och havskräftor med smörslungade primörer.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.